Rancangan Pengajaran Tahunan KHB (ERT) tingkatan 2/
2016
Minggu / tarikh
|
Bab
|
Refleksi
|
01 03.01.2016 - 07.01.2016
02 10.01.2016 - 14.01.2016 03 17.01.2016 - 21.01.2016 04 24.01.2016 - 28.01.2016 05 31.01.2016 - 04.02.2016 06 07.02.2016 - 11.02.2016 07 14.02.2016 - 18.02.2016 08 21.02.2016 - 25.02.2016 09 28.02.2016 - 03.03.2016 10 06.03.2016 - 10.03.2016 CUTI PRTNGHN PNGGL1 11.03.2016 - 19.03.2016 11 20.03.2016 - 24.03.2016 12 27.03.2016 - 31.03.2016 13 03.04.2016 - 07.04.2016 14 10.04.2016 - 14.04.2016 15 17.04.2016 - 21.04.2016 16 24.04.2016 - 28.04.2016 17 01.05.2016 - 05.05.2016 18 08.05.2016 - 12.05.2016 19 15.05.2016 - 19.05.2016 20 22.05.2016 - 26.05.2016 :rose:CUTI PENGGAL 1:rose: 27.05.2016 HINGGA 11.06.2016 21 12.06.2016 - 16.06.2016 22 19.06.2016 - 23.06.2016 23 26.06.2016 - 30.06.2016 24 03.07.2016 - 07.07.2016 25 10.07.2016 - 14.07.2016 26 17.07.2016 - 21.07.2016 27 24.07.2016 - 28.07.2016 28 31.07.2016 - 04.08.2016 29 07.08.2016 - 11.08.2016 30 14.08.2016 - 18.08.2016 31 21.08.2016 - 25.08.2016 32 28.08.2016 - 01.09.2016 33 04.09.2016 - 08.09.2016 :rose:CUTI PRTNGHN PNGGL 2:rose: 09.09.2016 HINGGA 17.09.2016 34 18.09.2016 - 22.09.2016 35 25.09.2016 - 29.09.2016 36 02.10.2016 - 06.10.2016 37 09.10.2016 - 13.10.2016 38 16.10.2016 - 20.10.2016 39 23.10.2016 - 27.10.2016 40 31.10.2016 - 03.11.2016 41 06.11.2016 - 10.11.2016 42 13.11.2016 - 17.11.2016 43 20.11.2016 - 24.11.2016 CUTI AKHIR TAHUN 25.11.2016 HINGGA 31.12.2016 |
Organisasi bengkel
|
|
Organisasi bengkel
|
||
Rekabentuk dan dan teknologi
|
||
Rekabentuk dan dan teknologi
|
||
Rekabentuk dan dan teknologi
|
||
Rekabentuk dan dan teknologi
|
||
Rekabentuk dan dan teknologi
|
||
Elektrik
|
||
Elektrik
|
||
PEPERIKSAAN 1
|
||
Cuti Pertengahan Penggal 1
|
||
Kerja paip
|
||
Kerja paip
|
||
Kerja paip
|
||
Tanaman Hiasan
|
||
Tanaman hiasan
|
||
Jahitan
|
||
Jahitan
|
||
Jahitan
|
||
Jahitan
|
||
PEPERIKSAAN 2
|
||
CUTI PERTENGAHAN TAHUN
|
||
Pemakananan dan pengurusan sajian
(diet seimbang)
|
||
Pemakananan dan pengurusan sajian
(perancangan menu)
|
||
Pemakananan dan pengurusan sajian
(batter/teori)
|
||
Pemakananan dan pengurusan sajian
(batter/amali)
|
||
Pemakananan dan pengurusan sajian
(kuih tempatan/ teori)
|
||
Pemakananan dan pengurusan sajian
(kuih tempatan/ amali)
|
||
PEPERIKSAAN 3
|
||
Pakaian (fabric)
|
||
Pakaian( pemilihan pakaian)
|
||
Pakaian (penjagaan pakaian)
|
||
CUTI PERTENGAHAN PENGGAL 2
|
||
Jahitan –proses jahitan
|
||
Jahitan-proses jahitan
|
||
Jahitan-penghasilan artikel
|
||
Jahitan penghasilan artikel
|
||
Jahitan penghasilan artikel
|
||
Jahitan penghasilan artikel
|
||
Jahitan penghasilan artikel
|
||
Perdagangan dan keusahawanan
|
||
Perdagangan dan keusahawanan
|
||
PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN
|
||
Perbincangan soalan peperiksaan akhir
tahun/ Refleksi
|
No comments:
Post a Comment