Saturday, January 2, 2016

RANCANGAN TAHUNAN KHB ERT TINGKATAN 2 TAHUN 2016

Rancangan Pengajaran Tahunan KHB (ERT) tingkatan 2/ 2016

Minggu / tarikh
Bab
Refleksi
01   03.01.2016 - 07.01.2016
02   10.01.2016 - 14.01.2016
03   17.01.2016 - 21.01.2016  
04   24.01.2016 - 28.01.2016

05   31.01.2016 - 04.02.2016
06   07.02.2016 - 11.02.2016
07   14.02.2016 - 18.02.2016
08   21.02.2016 - 25.02.2016

09   28.02.2016 - 03.03.2016
10   06.03.2016 - 10.03.2016

CUTI PRTNGHN PNGGL1
11.03.2016 - 19.03.2016

11  20.03.2016 - 24.03.2016
12  27.03.2016 - 31.03.2016 
13  03.04.2016 - 07.04.2016
14  10.04.2016 - 14.04.2016
15  17.04.2016 - 21.04.2016
16  24.04.2016 - 28.04.2016

17   01.05.2016 - 05.05.2016
18   08.05.2016 - 12.05.2016
19   15.05.2016 - 19.05.2016
20   22.05.2016 - 26.05.2016

:rose:CUTI  PENGGAL 1:rose:
27.05.2016 HINGGA 11.06.2016

21  12.06.2016 - 16.06.2016
22  19.06.2016 - 23.06.2016
23  26.06.2016 - 30.06.2016

24  03.07.2016 - 07.07.2016
25  10.07.2016 - 14.07.2016
26  17.07.2016 - 21.07.2016
27  24.07.2016 - 28.07.2016

28  31.07.2016 - 04.08.2016
29  07.08.2016 - 11.08.2016
30  14.08.2016 - 18.08.2016
31  21.08.2016 - 25.08.2016

32  28.08.2016 - 01.09.2016
33  04.09.2016 - 08.09.2016

:rose:CUTI PRTNGHN PNGGL 2:rose: 
09.09.2016 HINGGA 17.09.2016 

34  18.09.2016 - 22.09.2016
35  25.09.2016 - 29.09.2016

36  02.10.2016 - 06.10.2016
37  09.10.2016 - 13.10.2016
38  16.10.2016 - 20.10.2016
39  23.10.2016 - 27.10.2016

40   31.10.2016 - 03.11.2016
41   06.11.2016 - 10.11.2016
42   13.11.2016 - 17.11.2016
43   20.11.2016 - 24.11.2016

CUTI AKHIR TAHUN
25.11.2016 HINGGA 31.12.2016
Organisasi bengkel
Organisasi bengkel
Rekabentuk dan dan teknologi
Rekabentuk dan dan teknologi
Rekabentuk dan dan teknologi
Rekabentuk dan dan teknologi
Rekabentuk dan dan teknologi
Elektrik
Elektrik
PEPERIKSAAN 1
Cuti Pertengahan Penggal 1
Kerja paip
Kerja paip
Kerja paip
Tanaman Hiasan
Tanaman hiasan
Jahitan
Jahitan
Jahitan
Jahitan
PEPERIKSAAN 2
CUTI PERTENGAHAN TAHUN
Pemakananan dan pengurusan sajian
(diet seimbang)
Pemakananan dan pengurusan sajian
(perancangan menu)
Pemakananan dan pengurusan sajian
(batter/teori)
Pemakananan dan pengurusan sajian
(batter/amali)
Pemakananan dan pengurusan sajian
(kuih tempatan/ teori)
Pemakananan dan pengurusan sajian
(kuih tempatan/ amali)
PEPERIKSAAN 3
Pakaian (fabric)
Pakaian( pemilihan pakaian)
Pakaian (penjagaan pakaian)
CUTI PERTENGAHAN PENGGAL 2
Jahitan –proses jahitan
Jahitan-proses jahitan
Jahitan-penghasilan artikel
Jahitan penghasilan artikel
Jahitan penghasilan artikel
Jahitan penghasilan artikel
Jahitan penghasilan artikel
Perdagangan dan keusahawanan
Perdagangan dan keusahawanan
PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN
Perbincangan soalan peperiksaan akhir tahun/ Refleksi

No comments:

Post a Comment